[DMCForum] Re: New Problem
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DMCForum] Re: New Problem



I say your new computer is the cause. It's NOS right? From what I
hear, the best thing to do is rebuild 'em not replace 'em.

Damn son, you've done a hell of a job! You did almost as much crap in
one month as I did in 9 (though I had 3 months of snow and had to
replace my head gaskets).

For Christ's sake, take pictures! I want to see.

Rich A.
#5335


--- In DMCForum@xxxxxxxxxxxxxxx, Enid/Jeremiah
<hispanicangeleyes@xxxx> wrote:
> Hello everyone,
>    I want to personally take a second to thank everyone here for
all your inputs on my past problems.  I have met 1 or 2 people here
who have actually come to my requests/pleas for help, and without
some of my friends here coming to my rescue - I would be so lost with
this car.  Thank you to those of you who have helped me and taught me
things on the DeLorean in regards to how things work and how to
repairs this car - I couldn't own this car without you.

>   As everyone here knows, I have had alot of troubles/learning
experiences with Vin #3299.  I had the computer governor replaced,
vacuum modulator replaced, torque converter rebuilt, high pressured
the fuel lines, applied the major service kit (tune up), changed all
the fluids, replaced the struts, replaced the oxygen sensor, fixed
some leaks, applied a bleeding kit, installed the SS coolant bottle,
replaced the ferquency valve and the line from the valve to the
distributor, cleaned all my relays and fuses, repaired the otterstat
wiring, installed FanZilla, replaced a second set of spark plugs due
to the car running rich, replacing the heatshield, 2 batteries with
new battery bolts, repaired the mircoswitch to fix her high (2500
rpm) idle problem, and am about to replace my rotors.....all in the
first month =)...however; there is a new problem - I open the floor
to everyone's input on this one:
>  
> (AUTOMATIC TRANSMISSION)Go out to drive the car.  Start car -
VROOM.  Go drive for a bit as the car warms up as normal.  Once the
car is warm, I will stop and park go eat, whatever.  Come back to
car, start car up (Obviously it has warmed up by now).  I shift from
park to reverse...the car will sit for 2 seconds or so THEN it will
shift.  It doesn't shift immediately; it shifts after about 2 seconds
from taking the shift lever from park to reverse.  Obviously this
isn't normal.  Does anyone have any ideas?  It doesn't seem to do
this when the car is cold; it only really seems to do this when the
car has warmed up. 


>
>
> ---------------------------------
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Hotjobs: Enter the "Signing Bonus" Sweepstakes
>
> [Non-text portions of this message have been removed]



Yahoo! Groups Links



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive