Re: [DML] running rough after tune-up
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [DML] running rough after tune-up



I would definitely check to make sure the plug wires
were routed correctly.  If #1 was put on #6's coil
plug or something, that would cause a major mess. 
That sounds like what may have happened.  Did you
replace the coil with something other than "reliable
blue"?  I have tried that in the past only to have
nothing but trouble.  Is your engine timing 13-15
degrees?  All your symptoms sound more like ignition
issues and not fuel issues.  Is your black microswitch
set correctly as in the picture here from
SpecialTAuto:
http://specialtauto.com/delorean-parts/images/idle-speed-adj.jpg
. When you do a "tuneup" on these cars, you're taking
alot of mechanical systems apart.  Due to the nature
of these components on the engine, re-tuning the
engine is almost necessary.

Jeremiah

--- Bill Koenig <dmc06976@xxxxxxxx> wrote:

> i just recently did a tune-up on my D ...

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 





To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 




Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive