[DML] Won't start after ballast resistor wire broken
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Won't start after ballast resistor wire broken





My low-miles D started just fine, as always, then all of a sudden 
began to shake with a really rough idle.  I shut it off and then it 
wouldn't start again.  So I looked around and found that the double-
spade terminal on the right end of the ballast resistor had broken 
and one wire was therefore disconnected.  I replaced it and plugged 
in both wires but now I can't get my D to start at all.  Could it 
have blown something?  Don't know how the ballast resistor works 
with the coil so don't know what to check first.  Sure appreciate 
any help to know more.








To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 





Home Back to the Home of PROJECT VIXEN 


Copyright © 2018 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive