[DMCForum] very frustrated!! - starting problem
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DMCForum] very frustrated!! - starting problem



Hi all,

Well, over the past few weeks I revamped my fuel tank system with a
new pump and lines!  It worked ut great and the car performs great
(except for a few shutters here and there which I suspect may be a
vacuum leak somewhere)

ANYWAY... I started the car in the driveway the other evening and it
sprang to life on the first try.  It sat there idling for a minute
or so then died!  I attempted to start it again with no luck.  It is
as if the engine was not getting any fuel.  I kept trying then got a
bit frustrated and let it be for the night.  The next day I tried
again and still no luck.  I hear a series of clicking sounds from
the electricalcompartment (not the usual 'one' but a click, click,
click)  could this an electrical issue? 

I also listened to the fuel pump when I turned the ignition key.  It
sounds like it gets juice but it doesn't 'whine' like it should. 
Again, the pump is brand new and it ran great for a few days before
this.  I'm kind of at a loss because I know for sure what went into
the fuel fix and I can't see any rreason why this is happening.

I miss my car running :(

thanks in advance if anybody has a suggestion.

Brian
11280


Yahoo! Groups Sponsor
ADVERTISEMENT
click here


Yahoo! Groups Links



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive