[DML] Re: No fan on HEAT or VENT
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Re: No fan on HEAT or VENT



The wires on the mode switch are in the wrong order. Make sure the 
red one is in the middle between the two green ones. 

Dave S


--- In dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx, Soma576@... wrote:
>
> Hey Group,
>  
> This weekend I updated my aftermarket stereo system with an ipod  
connector.  
> This required removal of the center console and radio  bracket.  I 
tested 
> most functions before I had everything put back  together, but I 
now find that I 
> have no fan when the mode switch is selected 

------------------------------------

To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnewsYahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:dmcnews-digest@xxxxxxxxxxxxxxx 
    mailto:dmcnews-fullfeatured@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive