[DML] Fuel system put together wrong?
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Fuel system put together wrong?



OK. I had to replace my Slave cylinder, so that required removal of the 
fuel system and all that. I put it back together and now it wont run 
right. All my grounds are hooked up. The car catches right away and 
races up to about 1700 rpm. Then drops to a 5-800. It hovers there for 
a rotation or two then dies. I can press on the gass to keep it running 
but it is rough and will eventually flood and die. I can't find what's 
wrong but it worked perfect before and now it doesn't. I think 
something in the warmup circuit is hosed but where should i check?









To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 




Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive