RE: [DML] 100 Amp Delco alternator does not charge at start up.
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [DML] 100 Amp Delco alternator does not charge at start up.



Could be the type of regulator used. Does the battery light come on when the
key is turned on. Or, The turn on speed of the alternator is to high.
John Hervey
www.specialtauto.com


-----Original Message-----
From: dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx [mailto:dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx] On Behalf Of
dmc_5180
Sent: Saturday, March 25, 2006 10:19 AM
To: dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx
Subject: [DML] 100 Amp Delco alternator does not charge at start up.

Hey guys,

A friend of mine has a problem with his alternator not charging when he
starts the engine. He 
has to rev the engine too get the system to to show charge. Once he does
this, the system 
will show normal charge 13.5- 14.0 volts at idle and will be fine after




To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 




Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive