[DML] Engine runs rough after pop & smoke from engine bay
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Engine runs rough after pop & smoke from engine bay



OK here is what happened. Drove home from work and the car was running 
fine. Went to drive the car about 40 minutes later. Turned the key on 
for a few seconds to let the fuel pump do its thing, then went to 
crank it. The engine started right up as usual, but then as soon as I 
let off the starter I heard a pop come from the engine bay. I looked 
in the rear view mirror just in time to see a pretty hefty puff of 
smoke. It looked like it was coming from the drivers side of the 
engine bay towards the back of the bay near the light switch & 
resistor area. The car starts and seems to run fine. But now the idle 
is really rough, it vibrates the whole car. My first assumption was 
that the relay on the back wall had popped, I replaced it but it still 
runs rough. Any one have any ideas? What should I check first?

Thanks,

Justin Alivandi
16579






To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 





Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive