RE: [DMCForum] Hot start #2
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [DMCForum] Hot start #2



Samuel,
Have you had anything like a back fire happen to the air intake.Give me
exact what is happening. Or is it just not starting hot. Was the 700 ohms on
the pulse coil hot or cold.Normally it's reads around there hot and around
600 ohms cold. But, That isn't the problem anyway.
John Hervey

  -----Original Message-----
  From: Samuel [mailto:samuel_yahoo@xxxxxxxxxxxxx]
  Sent: Friday, March 12, 2004 6:29 PM
  To: dmcforum@xxxxxxxxxxxxxxx
  Subject: [DMCForum] Hot start #2


  Hot start #2... FAILED

  I checked the ohms across the pulse coil and read ~700. Believe i read
  it properly. However, I did find one issue. See for yourself.

  http://www.lightspeed.cx/lightning/delorean-5096/hmmm.jpg

  Now, no one managed to tell me what pressure I was measuring before when
  viewing the pressure at the top of the fuel distributor and if that was
  the proper pressure to check for the system pressure. This hot start is
  really starting to become annoying.

  Samuel


        Yahoo! Groups Sponsor
              ADVERTISEMENT





----------------------------------------------------------------------------
--
  Yahoo! Groups Links

    a.. To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/DMCForum/

    b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
    DMCForum-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

    c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



[Non-text portions of this message have been removed]



Yahoo! Groups Links



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive