[DML] Re: Speedo not working
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Re: Speedo not working



You have two options:

Dustcap: not properly installed and slipping or center rounded (and cable slipping) 
Cable end in ODOmeter no properly installed or outer cable not locked in place.

Welmoed.

--- In dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx, "daviddelorean" <daviddelorean@...> wrote:
>
> My speedo stopped working after getting the front tires on the car changed. I also had the binnacle removed/worked on. So I don't know what happened. The speedo cable is connected to the back of the binnacle. How do I check if it's screwed up by the front tires?
>




------------------------------------

To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnewsYahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    dmcnews-digest@xxxxxxxxxxxxxxx 
    dmcnews-fullfeatured@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive