[DML] Cold start issue resolved
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Cold start issue resolved



For those of you who remember, my car had always had a cold start
problem (cold start injector would not fire). I finally traced this
problem to the wires that go to the TTS. A PO had reversed them so
that the wire that grounds the CSV was instead grounding through the
TTS heating element. This is why the CSV would fire if I grounded the
blue wire directly but not through the TTS. I bought three TTSs before
I stumbled on the solution. Now my car starts with a bump of the
ignition hot and cold.  Yippee!! 

Nathan
2277




To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:dmcnews-digest@xxxxxxxxxxxxxxx 
    mailto:dmcnews-fullfeatured@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 


Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive