[DML] Re: Update on rough start issue...still need help please
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Re: Update on rough start issue...still need help please



Well, something is not right and you have to go over your work to
figure out what it is. Maybe you didn't gap the plugs right, maybe
they are loose, maybe the wires are not snapped on tight, maybe you
pulled a wire and broke the core. You had vacuum leaks, maybe you
still have some. Recheck the cold start system. Check the ignition
bybass relay, and the vacuum advance system all of this when cold,
when it would become active to help start a cold motor.
David Teitelbaum
vin 10757



--- In dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx, "Derek" <derek.grozio@...> wrote:
>
> Spark plugs and wires are new as of last August, only have 3k miles
on them. All vacuum 
> leaks have been fixed as all hoses have been replaced. Car idles at
800rpm now which 
> never happened before (due to the vacuum leaks). Air filter was re








To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 





Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive