Re: [DML] Re: Running light problem
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [DML] Re: Running light problem



If you've already swapped over the harnesses, you know where the 3-way 
connectors are for the indicator/running lights. Clean -those- ones up 
on the dodgy side. Especially if your side marker works on that side, 
that'll be your problem. Use a multi-meter to check. If you definitely 
get nothing there, you can "steal" a feed from the side marker adjacent 
to that light - it comes off the same fuse.

If you do find it's a dirty connector, I've just received a batch of new 
connectors, if you wish to re-crimp.

Best Wishes

Martin

Thomas Mc Auley wrote:

>Hey thanks for replying. No it definately isnt that. The bulbs and sockets are new. And the problem is the same when I swop over the sockets.
> 
>Thomas Mc Auley
>Belfast
>Vin #4087
>  
>






To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 




Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive