[DML] Re: flooding
[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DML] Re: flooding



I would start by checking the cold start valve system. Maybe you have
the plugs for the control pressure regulater and the cold start valve
mixed up. You could also have the mixture screw way out of adjustment
and/or vacuum leaks. Make sure that there is nothing plugged into the
hot start relay plug by the fuseblock.
David Teitelbaum
vin 10757


--- In dmcnews@xxxxxxxxxxxxxxx, "ford565656565656"
<ford565656565656@xxxx> wrote:
> My '81 DeLorean floods so bad that I cannot start it using the 
> starter motor.  But if I tow it up to 10-15 MPH, it starts up and 
> runs great.



To address comments privately to the moderating team, please address:
moderators@xxxxxxxxxxx

For more info on the list, tech articles, cars for sale see www.dmcnews.com

To search the archives or view files, log in at http://groups.yahoo.com/group/dmcnews 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/dmcnews/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    dmcnews-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxx

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 



Home Back to the Home of PROJECT VIXEN


Copyright 2006 ProjectVixen.com.  All rights reserved.

Opinions expressed in posts reflect the views of their respective authors.
DMCForum Mailing List Archive  DMCNews Mailing List Archive  DMC-UK Mailing List Archive